%24 ARTIŞ SAĞLANDI”

%24 ARTIŞ SAĞLANDI”

ÖZKÖK: TAHSİLAT'TA %24 ARTIŞ SAĞLANDI” Ak Parti'den Vergi Dairesine ziyaret. AK Parti milletvekilleri Ahmet Öksüzkaya ve Yaşar Karayel Vergi Dairesi Başkanı Niyazi Özkök'ü makamında ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundular. Ziyarette söz alan Özkö

Ziyarette ilk olarak konuşan Vergi Dairesi Başkan Niyazi Özkök, Kayseri'de vergi toplama konusunda diğer illere göre rekor bir artış yaşandığını belirterek, ilimizde ticaret olumlu olarak gelişiyor. Fatura fiş kesim tutarının yüzde 30'lara yakın olmasıyla anlaşılıyor” dedi. Özkök konuşmasına şöyle devam etti. Hızla değişen dünyamızdaki gelişmeler karşısında ülkemizdeki tüm kurum ve kuruluşların bu gelişmelere ayak uydurabilmesi kapsamında son yıllarda Maliye Bakanlığı'nda da önemli değişimler gerçekleştirilmektedir.       Yeni yapılanmayla vergi denetimi konusunda bilgisayar teknolojilerinden de azami ölçüde faydalanılarak daha etkin, verimli ve çağdaş bir yapı oluşturulurken, mükellefle barışık onu yakından tanıyan ve nitelikli kamu hizmeti sunan bir anlayış benimsenecektir. Bu anlayış çerçevesinde başkanlığımızın temel amacı; etkin, şeffaf ve verimli çalışan bununla birlikte mükellef memnuniyetini esas alan güler yüzlü hizmet sunan insan odaklı bir vergi idaresi oluşturmaktır” diye konuştu.

 

AK Parti Milletvekili Yaşar Karayel'de, tahsilatların sevindirici olduğunu ancak Kayseri tabiri ile tahsilatların yapılırken ümünü sıkmadan” yapması gerektiğinin altını çizdi. Kayserili iş adamlarının vergi konusunda üzerine düşeni her zaman yaptığını dile getiren Karayel, ülkenin kalkınmasında ve büyük yatırımların yapılmasında verilecek olan vergilerin büyük önemi olduğunu söyledi.

 

Daha sonra konuşan milletvekili Ahmet Öksüzkaya ise, bu tür ziyaretleri yapmalarının amacını moral ve motivasyonun arttırılması için yaptıklarını dile getirerek, Kriz dönemlerinde en hızlı çıkan ülke Türkiye oldu. Özellikle Kayseri bu tür sıkıntılı süreçlerde her zaman avantajlı olmuştur. Bunun nedeni ise Kayserili işadamları ve müteşebbislerdir. Tüm iş adamlarımıza ve sanayicilerime bu yüzden teşekkür borçluyuz.  Bizim temennimiz bu dönemlerde iş adamlarımızın Devlet'le barışık halde el ele çalışmasıdır.



Başkan Çolakbayrakdar, şükür sofrasında vatandaşlarla buluştu

Başkan Yalçın'a Örencik'te büyük ilgi

Hobim Arıcılık Projesi'nde kuralar yarın çekiliyor

Yeşilay Bisiklet Tur'u yoğun katılımla gerçekleşti

Projeler, Melikgazi Belediyesi'nde jüri karşısına çıktı

Kızılay'dan öğrencilere destek devam ediyor

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Kayseri Liseliler buluştu

İşaret diliyle ‘afeti’ öğrendiler

Yıldırım Beyazıt mahallesinde kat karşılığı ihale yapılacak

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret

3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor

Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret